Redactietips: Gazelle Orange, kompas en handschoenen

0

Het belooft heerlijk fietsweer te worden in Nederland. Tijd om de fiets uit de schuur te halen en een mooie tocht te gaan maken. Fietsactief zet drie tips uit Fietsactief editie 8 voor je op een rij.

Gazelle Orange

Gazelle Orange
De Gazelle Orange is de meest populaire fiets van Gazelle. Het frame is 30 procent stijver en heeft een strakker uiterlijk doordat onderdelen zo veel mogelijk in het frame zijn weggewerkt. Bij een aantal Orange e-bikes vormt het aluminium bracket het hart van de fiets. Daarin is de middenmotor verwerkt. Fiets en ondersteuning zijn zo op één geheel. Kijk voor meer op Gazelle.nl.

Bel met kompas


Bel met kompas
Stel je eens voor: je gps begeeft het, de batterij van je smartphone is leeg en je papieren kaart aan flarden. Deze fietsbel op je stuur geeft dan nog richting aan je route, want het kompas wijst je de weg.
Prijs: €4,95 (scoutproof.nl)

Goedkope en goede handschoenen


fietshandschoenen
Mocht je nog niet bekend zijn met Decathlon: de Franse winkelketen is een van de betaalbaarste plaatsen om (online) een startersuitrusting voor een scala aan sporten aan te schaffen, waaronder fietsen. Deze winterhandschoenen bijvoorbeeld. Ze zijn warm, reflecterend, soepel, voordelig, voorzien van touchscreen-stof zodat je je smartphone kunt bedienen en geven grip. Ze zijn niet waterdicht, maar hebben wel afparelend vermogen en kunnen daarmee lichte regen afstoten.
Prijs: €17,99 (decathlon.nl)

 

Rate this post
Deel.

Over de auteur

Geef je reactie